Spakenburg Paling BV Haringweg 10 3751 BH Spakenburg The Netherlands telefoon 033 - 29 88 746

100% Vers gerookt en dat proef je!
Heel veel levensmiddelen worden 'teruggekoeld' dat wil zeggen ze worden in Nederland of meestal in een land ver buiten onze landsgrenzen geproduceerd en daar bevroren. Vlak voor het moment dat het levensmiddel te koop wordt aangeboden aan de consument ontdooid men het product en het wordt dan als 'vers' gekoeld verkocht.    

Vaak staat op zo'n product nog de diepvries houdbaarheidsdatum maar soms worden deze producten met een gewone verse datum verkocht. Heel moeilijk voor de consument om te zien wat er met het product gebeurd is en nog belangrijker hoe lang dat geleden was. Het verpakte product kan immers wel een jaar in de vriezer hebben gelegen en dan nog eens een aantal weken gekoeld in het koelvak. Daarom schrijft de levensmiddelenwet voor dat op dergelijke producten duidelijk vermeld moet staan dat het om een ontdooid product gaat. De werkelijkheid leert echter dat de aanduiding ontdooid product heel weinig gebruikt wordt. 
Bevroren zalm kan heel lekker zijn als je die bevroren koopt en volgens het gebruiksvoorschrift gebruikt. Bevroren zalm koop je als deze langer wilt bewaren. Gekoeld vers gerookte zalm koop je als je het binnen enkele dagen wilt genieten. 

Wij zijn ervan overtuigd dat je het verschil proeft tussen het (teruggekoelde) diepvriesproduct uit een ver land en de vers gerookte kwaliteit van zalm.nl. Wij garanderen dat de gefileerde gerookte zalmlfilet van het merk zalm.nl 100% vers gerookt zijn en dat proef je !